Orchidea Group

Shop

Home Modern

Dekoroni shtëpinë tuaj
me Lulet tona

Dyqani i luleve Orchidea filloi si një biznes familjare që shet dhe kultivon lule dhe bimët zbukuruese. Që atëherë, Dyqani i Luleve Orchidea ka kultivuar lule dhe bimët me fokus në praktikat e qëndrueshme të gjelbërimit. Ne krenohemi me prodhimin e luleve me cilësi më të lartë dhe aranzhime me lule për të siguruar kënaqësi për cdo klient.

Kualiteti i jashtëzakonshëm

Greater productivity and relaxation

Showroom modern

Better mental wellbeing and happiness

E sjellim natyrën në shtëpinë tuaj

Greater productivity and relaxation

Lule për zyren tuaj

Në dyqanin tonë mund të gjeni lloje të ndryshme të luleve që përshtaten në çfarëdo ambienti. Me llojshmëri të ngjyrave dhe me çmime speciale Orchidea Group do të jetë faktori që zyrja juaj do të marrë pamje të re.

Modele për të gjitha shijet

Ne jemi të përkushtuar të ofrojmë vetëm aranzhimet dhe dhuratat më të bukura dhe më të bukura me lule, të mbështetura nga shërbimi miqësor, i dobishëm dhe i shpejtë. Stafi ynë profesional është i përkushtuar për ta bërë përvojën tuaj të këndshme, sepse të gjithë klientët tanë janë të rëndësishëm për ne. Ne bëjmë gjithmonë një hap më shumë për ta bërë dhuratën tuaj me lule të përsosur.

Abonohuni për të rejat e Fundit

Njoftohuni në kohë reale për çdo produkt të ri

    Postimet e fundit nga instagrami