Orchidea Group

Shop

Rreth Nesh

Rreth Nesh

Traditën shumëvjeçare e sjellim tek ju

Dyqani i luleve Orchidea filloi si një biznes familjare që shet dhe kultivon lule dhe bimët zbukuruese. Që atëherë, Dyqani i Luleve Orchidea ka kultivuar lule dhe bimët me fokus në praktikat e qëndrueshme të gjelbërimit. Ne krenohemi me prodhimin e luleve me cilësi më të lartë dhe aranzhime me lule për të siguruar kënaqësi për cdo klient.
Biznesi ynë perfshinë disa aktivitete si tregtimi, kujdesi i luleve, aranzhimi i luleve, dizajni me lule dhe shpërndarja e produkteve.

Përveç kësaj, kompania është e specializuar në prodhimin e luleve sezonale dhe shumëvjeçare, të cilat prodhohen në serat e kompanisë në Gushtricë e Poshtme.

Asortimenti i produkteve përbëhet edhe nga prerja e importuar e luleve dhe lule saksi si dhe gjësende dekorative nga furnitorë ndërkombëtarë, si Holanda, Kenia dhe Ekuador.

Ne besojmë se duke ndryshuar këndvështrimin se si ne shohim një botë në të cilën rritja e bimëve është e dobishme për të dy palët, si për shoqërinë tonë ashtu dhe planetin tokë.

Si funksionon puna me ne

E zgjedh llojin e Lules

E zgjedhni ngjyrën

E bëjmë pregatitjen e produktit

Ju e shihni teksa lulëzon